Teambuilding Activiteiten

Teambuilding Activiteiten

Klopt de strategie nog wel? Werkt onze tactiek? Verloopt de uitvoering helemaal volgens plan? En dan is de conclusie duidelijk: het zijn je teamleden die het resultaat behalen. Het is dus zaak het maximale uit je team te halen. Een mooie manier om de kracht van het teamwork verder te vergoten, is natuurlijk een inspirerende teambuilding activiteit.

teambuilding-activiteit

E-Choppers

Dordrecht heeft veel te bieden: een historische binnenstad met leuke lokale plekken om te eten & drinken, naast mogelijkheden voor actieve stops bij bijvoorbeeld het strand of het klimbos in de Merwelanden. Maar ook in de directe omgeving van Dordrecht is veel te beleven: rij met je E-chopper naar het Unesco erfgoed Kinderdijk, Alblasserdam, bezoek de pluktuin in Dordrecht of ga naar National Park de Biesbosch; of stap met je E-chopper aan boord van de waterbus naar de dorpen in de regio. Als Dordtse locals helpen we je maar al te graag op weg met de leukste routes en werken we graag mee aan het creëren van jouw ultieme beleving. Of… Kies je eigen weg en laat je leiden door de vrijheid. Het mag allemaal! Door de handige telefoonhouder op de chopper vind je met je navigatie altijd de weg terug.

Wijnproeverij

Je hoeft helemaal geen wijnkenner te zijn om de verschillende smaken van wijn te kunnen ontdekken. Iedereen kan, met de juiste uitleg en begeleiding, het verschil tussen de diverse aroma’s en lichtfrisse of zachte volle smaken waarnemen. Gewoonweg zin hebben in een gezellig, smaakvol en leerzaam samenzijn is dan ook meer dan genoeg bagage voor deelname aan onze proeverijen.

(Online) vragenspel

Een quiz geeft je als groep de kans om goede gesprekken aan te gaan. Wil je elkaar beter leren kennen, of elkaar vragen wat je anders zou willen op de werkvloer? Het kan allemaal tijdens dit online vragenspel! Het Online Vragenspel neemt je mee op reis door verschillende thema’s met vragen en komt met een volledig verzorgde omgeving om mooie gesprekken te stimuleren.

Er zijn genoeg concepten waar wij een ideale teambuilding activiteit kunnen organiseren. Kunnen wij iets betekenen? Laat het ons weten! Lees hieronder een artikel waarom teambuilding belangrijk is.