Gouden Ticket

WINACTIE GOUDEN TICKET

Vind jij net als charlie een gouden ticket?

Iedereen kent het verhaal van Charlie en Willy Wonka en droomt hierdoor van een eigen chocoladefabriek. Dit is een droom die werkelijkheid is voor Johnny Doodle. Chocolade is niet alleen een lekkere snack, maar het eten van een reep moet een echte beleving. De lekkerste smaken die bij elkaar komen op niet zomaar een chocoladereep, maar een chocoladereep met de kwaliteit van de chocolatier. De verschillende structuren en de verrassende smaakcombinaties zorgen voor een beleving, een echte smaaksensatie. Hiervoor is er geen beter podium dan de musical Charlie and the Chocolate Factory, waarin je wordt meegenomen in het wereldberoemde verhaal van Roald Dahl met alle avonturen van Charlie.

Om dit onweerstaanbare verhaal door heel Nederland te verspreiden zijn er 105 gouden tickets verstopt in de smaken Milk Salted Peanut & Caramel en Milk Fudge & Brownie. Ben jij de gelukkige vinder van één van deze gouden tickets, dan win je net als Charlie een rondleiding door de enige echte chocolade fabriek van Johnny Doodle, kaartjes voor de lekkerste musical Charlie and the Chocolate factory of een andere chocolade belevenis.


De speciale Johnny Doodle gouden ticket-actierepen, waarin mogelijk een gouden ticket te vinden is, zijn vanaf 5 september verkrijgbaar bij de theaters waar Charlie and the Chocolate Factory van september t/m maart te zien zal zijn én vanaf 12 september bij de supermarkten Jumbo, Plus en Coop.

Er zijn al...

0
Gouden Tickets Gevonden!

Vul hier jouw
unieke code in!

Prijzen